wie zijn wij

MAS is een maatschappelijk verantwoorde organisatie wat totaaloplossingen biedt op het gebied van schoonmaak, onderhoud, bouwgoedbeheer, beveiliging, hotellerie en horeca. Alles gericht om samen een optimaal werkklimaat te realiseren en te behouden.

rahma700x400

MAS Dienstverleners BV is sinds 1997 een betrouwbare professionele facilitaire dienstverlener met ruim 500 deskundige medewerkers. Wij richten ons onder andere op kantoren, musea, scholen, kinderdagverblijven en hotels. 

Onze facilitaire diensten zijn gericht op de werkomgeving en welzijn. Door onze werkwijze en ambitie leveren wij hiermee een grote bijdrage aan een optimaal werkklimaat. Hetgeen een positieve invloed zal hebben op de productiviteit van de medewerkers en de medewerker- en klanttevredenheid.

Bij MAS staat betrokkenheid van onze medewerkers en ontzorgen van de klant hoog in het vaandel. Geen enkel project is gelijk waardoor we vanuit onze expertise te allen tijde een maatwerk dienstverlening ontwikkelen voor onze klanten.

Om hiertoe te komen nemen wij altijd vooraf alle vereiste parameters van de facilitaire behoefte van onze klanten 3-dimensionaal door. De werkomgeving is wat ons betreft schoon als er structureel sprake is van een hygiënische, veilige en gastvrije omgeving. Dit alles binnen een zo duurzaam mogelijk kader.

Wij nemen onze maatschappelijk verantwoordelijke taak zeer serieus. Dat komt niet alleen tot uiting in onze eis om een zo groot mogelijke reductie van onze ecologische footprint te realiseren, maar ook door de inzet van onze mensen. Zij werken niet alleen met hun handen, maar ook met hun hart, zodat ze met trots en plezier hun werk voor u uitvoeren.

Directieleden

MAS is in 1997 opgericht door Rahma el Mouden. Met trots wordt het familiebedrijf met ruim 500 medewerkers geleid door moeder Rahma en dochter Oumaima.

Rahma el Mouden

MAS Dienstverleners BV is in 1997 door Rahma el Mouden opgericht. Door een duidelijke visie en sterke kernwaarden heeft ze MAS gemaakt tot wat het vandaag is.

Oumaima el Mouden

Oumaima staat klaar om het bedrijf over te nemen. Zij zal de ingeslagen weg van innovatie en ontwikkeling doorzetten, om zo de toekomst binnen de facilitaire sector voor de klanten en medewerkers te kunnen blijven waarborgen.

Certificeringen

Wij zijn trots op onze behaalde certificeringen en voeren dit in de praktijk conform de gestelde voorwaarden uit. Enkele van onze belangrijke certificaten zijn:

Contact

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.