mas schoonmaak

De betrokkenheid, het meedenken en het stapje harder lopen, is wat MAS heeft gemaakt tot wat het vandaag is.

Waar kwaliteit & service samenkomen!

Schoonmaken is een vak, ons vak! Dit oefenen wij met plezier uit met opgeleide, flexibele en proactieve medewerkers. Zij kunnen ‘hun’ vak goed uitoefenen door gedegen coaching on the job en een goede onderlinge communicatie met de projectmanager. Ook beschikken ze over de juiste en tijdige levering van materialen en middelen.

Kantoren, musea, scholen, kinderdagverblijven en hotels. Wij hebben de kennis, ervaring en de vakmensen in huis om deze panden op een professionele en betrouwbare wijze schoon te maken. 

Wij leveren ‘maatwerk’! Tijdens het intakegesprek inventariseren wij samen met onze klant de eisen en wensen en bepalen samen welk maatwerk de beste kwaliteit en de hoogste efficiency biedt.

Onze specialisaties

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud bieden onze specialisten een breed scala aan aanvullende schoonmaakdiensten, zoals:

Contact

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Communicatie

De beleving van kwaliteit verschilt van klant tot klant. Door gestructureerd overleg en korte communicatielijnen zijn wij in staat onze klanten naar tevredenheid van dienst te zijn.

Offerte Aanvragen

Wilt u een offerte van onze schoonmaak- of van één van onze andere afdelingen? Vraag deze gratis- en vrijblijvend aan en u hoort zo snel mogelijk van ons.

kernwaarden mobiel