mas bouwgoedbeheer

Van inzetbaarheid voor een bepaald facet-, tot het verzorgen van alle fasen van het ontwerp en bouwproces.

Wij begeleiden u bij het gehele proces

Het hele proces vanaf het opstellen van een programma van eisen tot en met de oplevering wordt voor u door ons begeleid. Wij maken uw wensen concreet, geven leiding aan het ontwerpteam en nemen dat met u door.

Op een transparante wijze wordt u het gehele proces geadviseerd over de te maken keuzes zoals budget, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit van het bouwwerk, de voortgang, aanvragen van vergunningen en het contracteren van aannemers.

In overleg met u worden de architect en overige adviseurs geselecteerd. Wij nemen de nodige risico’s van u over door onder onze verantwoordelijkheid het complete ontwerpteam te contracteren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de meer traditionele werkwijze en met ons advies zelfstandig overeenkomsten sluiten.

Inzetbaar voor alle fasen

Wij zijn inzetbaar voor alle fasen van het ontwerp en bouwproces, maar onze specialisten kunnen desgevraagd ook worden ingezet voor één facet van de ontwikkeling. Zo kunt u ons inzetten voor:

Contact

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Procesmanagement

Wij ondersteunen en faciliteren de processen, zoals de bouw, (interne) verhuizingen, verbouw en renovatie processen. Onze managers worden ook ingehuurd om in reeds gestarte processen problemen op te lossen en/of om de voortgang te bewaken

Verhuismanagement

Een bedrijfsverhuizing is een omvangrijke en arbeidsintensieve aangelegenheid. Ruim voor de oplevering van het (nieuwe) gebouw moet een plan gemaakt worden voor schoonmaak, inrichting en verhuizing.

MAS Bouwgoedbeheer B.V. verzorgt voor u het gehele traject. Wij hebben hiervoor een specialist beschikbaar. Deze verhuismanager regisseert uw bedrijfsverhuizing efficiënt.

Wij maken een inventarisatie van aanwezige en benodigde inrichting en kunnen een eventuele inkoop verzorgen en de inventarisatie van telefonie en automatisering.

De selectie en aanbesteding van de verhuizer verzorgen wij. Er wordt door de verhuismanager een communicatieplan opgesteld ter informatie van uw huidige, en nieuwe, medewerkers.

Hij stelt het draaiboek op en is op de feitelijke verhuisdag aanwezig om het proces te coördineren.

Offerte Aanvragen

Wilt u een offerte van onze onderhoud- of van één van onze andere afdelingen? Vraag deze gratis- en vrijblijvend aan via het online offerteformulier.

mas4