mas Beveiliging

Schakel ons in voor preventieve beveiliging of voor het voorkomen van inbraak en brand.

Veiligheid voor alles

MAS Beveiliging kiest in eerste instantie altijd voor preventie. Mocht inbraak toch een feit worden dan is het van belang dit te signaleren, detecteren en betrouwbaar te melden aan de alarmcentrale. Melding en registratie bieden de mogelijkheid tot tijdgetrouwe controle achteraf.

Camera- en brandbeveiliging

Qua beveiliging is technisch gezien vrijwel alles mogelijk. Met een camera en sensoren kan iedere plek op afstand in de gaten worden gehouden. In combinatie met detectieapparatuur voor brandbeveiliging en toegangscontrolesystemen worden risico’s aanmerkelijk verkleind. Bij het ontwerpen van een signaleringssysteem maken wij een risicoanalyse aan de hand van de voorschriften van de CCV. Hieruit vloeit een klassenindeling voort die bepalend is voor de voorzieningen. U krijgt dus altijd een systeem op maat. 

Contact

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Gespecialiseerd beveiligingsbedrijf

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om het gehele traject te verzorgen, van de installatie tot het onderhoud van uw alarmsysteem. Als gespecialiseerd beveiligingsbedrijf met brede expertise kunnen wij u ook een meldkamerabonnement en alarmopvolging aanbieden in de regio groot Amsterdam.

Bewaking van bedrijf, winkel en school

Naast de beveiliging van bedrijf, winkel en school zijn wij ook gespecialiseerd in het voorkomen van inbraak en brand. Bovendien zijn wij een vertrouwd adres voor surveillance, bewaking met honden en receptiediensten

Wij zorgen onder andere voor: