MAS DienstverleningRespect

Met wederzijds respect  bereik je zoveel meer! Ieder mens heeft zich ontwikkelt op haar of zijn manier. In welk bedrijf en functie je dan ook werkzaam bent, je behoort met respect behandelt te worden. Dit geldt ook voor daar buiten. Iedereen draagt iets bij aan het totale succes of uitstraling van de organisatie.

MAS behandelt haar personeel met aandacht. Dit begint heel simpel met het elkaar groeten en interesse tonen waar iemand privé of zakelijk mee bezig is. Een compliment doet wonderen, koffie bij een verjaardag is goed voor de sfeer, het kerstpakket hoort erbij en felicitaties bij een geboorte verhogen de feestvreugde. Kortom: wij nemen al onze medewerkers serieus! Uit de jaarlijske medewerkerenquête blijkt overtuigend dat deze precieze aandacht zeer wordt gewaardeerd!

Onze ambitie is om het meest mens gerichte schoonmaakbedrijf te zijn! Onze werknemers in uw organisatie hebben de taak hieraan optimaal te werken. 

Van onze opdrachtgevers verwachten wij dat ze tevens met respect onze medewerkers behandelen zoals wij uw gebouwgebruikers respectvol zullen behandelen.

MAS: de menselijke maat in Schoonmaak!

 


Onze vestigingen
Amsterdam
Pieter Braaijweg 107-109
1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
020 - 617 49 26

Den Haag
WTC Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag

Rotterdam
WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
06 - 54 90 42 89