MAS DienstverleningInnoverend

MAS ontwikkelt zich continue om bestaande en nieuwe klanten optimaal te bedienen door nieuwe aanvullende producten en diensten. Gericht op klanten per discipline (kantoor, museum etc.) zoeken wij specifiek naar innovaties. Juist complexe of bijzondere situaties trekken onze aandacht; met onze expertise aan boord vinden we een vernieuwende aanpak voor uw bedrijfsomgeving.

Onze innovaties:

Informatie Beheer Systeem MASExtra

Om de communicatie met onze klanten snel, duidelijk en efficiënt te houden hebben wij MASExtra ontwikkelt.  Dit informatie beheersysteem geeft u de gelegenheid om via het klantenportaal al uw relevante gegevens in te zien. Meten is weten. Denk hierbij naast het samenwerkingscontract en de gemaakte prijsafspraken aan naw-gegevens personeel, rapportages, kwaliteitsmetingen, planningen et cetera. Het logboek wordt ook via dit het klantenportaal aangeboden. Hierdoor worden alle werkzaamheden op tijd worden geregistreerd en uitgevoerd, en wordt niets vergeten of overgeslagen.

DAG schoonmaak

Schoonmaak overdag verhoogt de ‘beleving’. Uw gebouwgebruikers gaan respectvoller om met hun ruimten en onze schoonmaakmedewerker beweegt zich feilloos binnen de dagelijkse processen van uw gebouw. De slimme organisatie hiervan bespaart ook kosten.
Bijna bij de helft van onze klanten, waaronder ook schoolgemeenschappen, is DAG schoonmaak ingevoerd.

Materiaal & Middelen

Wat schoonmaakmiddelen en -materialen betreft streven wij ernaar dat zoveel mogelijk objecten overgaan op het gebruik van microvezelmateriaal. Dit heeft veel voordelen, zoals: reductie van de belasting van de schoonmaker, lager waterverbruik en lager verbruik aan schoonmaakmiddelen.

Voor vloeren, wanden en sanitair worden verschillende soorten microvezels gebruikt.

MAS: de menselijke maat in Schoonmaak!

 


Onze vestigingen
Amsterdam
Pieter Braaijweg 107-109
1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
020 - 617 49 26

Den Haag
WTC Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag

Rotterdam
WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
06 - 54 90 42 89