MAS BouwgoedbeheerMAS Bouwgoedbeheer

Bouwgoedbeheer is voor MAS een combinatie van vastgoed en gebouwbeheer.

De Bouwgoedbeheerders van MAS schakelt u bij uitstek in bij nieuwbouw, verbouw- of renovatieplannen.

Het hele proces vanaf het opstellen van een programma van eisen tot en met de oplevering wordt voor u door ons begeleid. Wij maken uw wensen concreet, geven leiding aan het ontwerpteam en nemen dat met u door.
Op een transparante wijze wordt u het gehele proces geadviseerd over te maken keuzes, zoals budget, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit van het bouwwerk, de voortgang, aanvragen van vergunningen en het contracteren van aannemers. In overleg met u worden de architect en overige adviseurs geselecteerd. Wij nemen de nodige risico’s van u over door onder onze verantwoordelijkheid het complete ontwerpteam te contracteren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de meer traditionele werkwijze en met ons advies zelfstandig overeenkomsten sluiten.

MAS Bouwgoedbeheer is er ondere andere voor:

  • Opstellen PvE en Wensen
  • Opstellen en bewaken MOP
  • Advies leveranciers/dienstverleners
  • Advies inventaris en specialistische goederen
  • Aanbesteden van werkzaamheden/diensten
  • Bouwcoördinatie/- begeleiding
  • Inrichtingen, ontruiming, planning en oplevering
  • Projectleiders  

Procesmanagement

Wij ondersteunen en faciliteren de processen, zoals de bouw, (interne) verhuizingen, verbouw en renovatie processen. Onze managers worden ook ingehuurd om in reeds gestarte processen problemen op te lossen en/of om de voortgang te bewaken. 

Verhuismanagement

Een bedrijfsverhuizing is een omvangrijke en arbeidsintensieve aangelegenheid. Ruim voor de oplevering van het (nieuwe) gebouw moet een plan gemaakt worden voor schoonmaak, inrichting en verhuizing. MAS Bouwgoedbeheer verzorgt voor u het gehele traject. De verhuismanager regisseert uw bedrijfsverhuizing efficiënt. Wij maken een inventarisatie van aanwezige en benodigde inrichting en kunnen een eventuele inkoop verzorgen en de inventarisatie van telefonie en automatisering. De selectie en aanbesteding van de verhuizer verzorgen wij. Er wordt door de verhuismanager een communicatieplan opgesteld ter informatie van uw huidige, en nieuwe, medewerkers. Hij stelt het draaiboek op en is op de feitelijke verhuisdag aanwezig om het proces te coördineren.

Zo kunt u zich zorgeloos concentreren op uw corebusiness en dat de verhuizing zo min mogelijk inspanning vergt. Vanzelfsprekend dragen wij zorg voor een 'schone' oplevering.

MAS: de menselijke maat in facilitaire dienstverlening!

 

Interesse?

Vraag nu onze brochure aan en lees alles over onze dienstverlening.

 


Onze vestigingen
Amsterdam
Pieter Braaijweg 107-109
1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
020 - 617 49 26

Den Haag
WTC Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag

Rotterdam
WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
06 - 54 90 42 89