MAS BeveiligingMAS Beveiliging

Veiligheid voor alles 

MAS Beveiliging concentreert zich op preventie van inbraak. Door de juiste inzet van medewerkers, kennis en techniek draagt MAS Beveiliging bij aan de veiligheid van uw pand.
Samen met de klant worden specifieke omstandigheden geïnventariseerd. Het uiteindelijke doel is beveiliging van pand en terrein om de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen.

Camerabeveiliging en brandbeveiliging

Qua beveiliging is technisch gezien vrijwel alles mogelijk. Met camera's en sensoren kan iedere plek op afstand in de gaten worden gehouden. In combinatie met detectieapparatuur voor brandbeveiliging en toegangscontrolesystemen worden risico’s aanmerkelijk verkleind. Bij het ontwerpen van een signaleringssysteem maken wij een risicoanalyse aan de hand van de voorschriften van de CCV. Hieruit vloeit een klassenindeling voort die bepalend is voor de voorzieningen. U krijgt dus altijd een systeem op maat. 

Gespecialiseerd beveiligingsbedrijf

MAS Beveiliging adviseert u bij de selectie, installatie en onderhoud van uw beveiligingssysteem. Als gespecialiseerd beveiligingsbedrijf met brede expertise kunnen wij u ook een meldkamerabonnement en alarmopvolging aanbieden in de regio groot Amsterdam.

Bewaking van bedrijf, winkel en school

Naast de beveiliging van bedrijf, winkel en school zijn wij ook gespecialiseerd in het voorkomen van inbraak en brand. Bovendien zijn wij een vertrouwd adres voor surveillance, bewaking met honden en receptiediensten.

MAS Beveilging is er voor u met o.a.

  • Beveiligingsadviezen
  • Installatie van alarmsystemen/camera’s
  • Aanmelden bij alarmcentrale (PAC)
  • Meldkamer
  • Alarmopvolging
  • Surveillances rond uw pand
  • Brandbeveiliging
  • Technisch onderhoudscontract

Ook voor een uniek all-in concept kunt u bij ons terecht!

MAS: de menselijke maat in facilitaire dienstverlening!

 

Interesse?

Vraag nu onze brochure aan en lees alles over onze dienstverlening.

 


Onze vestigingen
Amsterdam
Pieter Braaijweg 107-109
1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
020 - 617 49 26

Den Haag
WTC Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag

Rotterdam
WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
06 - 54 90 42 89